06 - 53659100
0592 - 430080

Leemdijk 1-d
9422CL   Smilde 

Leuke dingen uitstellen naar later,  is altijd te laat . . .

 

 

******************************************************************************************************************** I.v.m. het landelijke RIVM advies hebben wij besloten voor uw en ons belang, alleen nog op geselecteerde afspraak open te gaan.  Dank voor uw begrip. ********************************************************************************************************************

 

Bouwknecht ParkNsell, Auto's, Boten, Campers en Stalling en Opslag.

Bouwknecht ParkNsell Smilde werd ooit bekend als Bouwknecht Auto's, Boten, Campers Smilde

Deze 3 in 1 combinatie was in verleden erg uniek in Nederland omdat zowel tweedehands auto's op campers als gebruikte boten op campers ingeruild konden worden of andersom. Nadat Nico Bouwknecht ca.20 jaar geleden via inruil in aanraking kwam met een gebruikte buscamper werd hij steeds enthousiaster over deze zeer compacte campers, omdat je daarmee werkelijk overal vrij kamperen kan en daarnaast zijn deze degelijke compacte buscampers ook goed inzetbaar als luxe auto en kampeerauto in één voor dagelijks gebruik.

Buscampers waren destijds nog een onbekend gat in de markt, maar vandaag de dag is het zeer gebruikelijk, handig en dubbele kosten besparend om (dagelijks) met een buscamper op pad te gaan.

Ruim aanbod van vooraanstaande merken buscampers.
Wij verkopen de vooraanstaande merken Pössl, Globecar en Adria, maar ook jonge gebruikte kampeerbusjes zoals de Knaus Boxstar, HymerCar, BavariaCamp, Volkswagen California, Westfalia, Nugget, Trigano, Rapido en Cartago Malibu. U vindt bij ons alle modellen, in verschillende maten, indelingen en prijsklassen,

============================================================================================================

logo nkcKlik gerust op dit onafhankelijk NKC logo wat klanten over ParkNsell.nl schrijven.logo nkc

============================================================================================================

Bouwknecht ParkNsell Buscampers.

Deze naam Is ooit ontstaan omdat mensen soms door privé omstandigheden hun buscamper weer moesten verkopen en Nico Bouwknecht dan werd ingeschakeld om voor deze gebruikte buscamper dan weer een nieuwe eigenaar te vinden. De verkoper parkeerde dan eenvoudig zijn buscamper bij Nico Bouwknecht en die verkocht deze dan weer in korte tijd voor de beste prijs aan nieuwe tevreden klant.

Parkeren en verkopen = Park & Sell dus!

Deze naam is gebleven maar kwaliteit nog meer verhoogd
I
nmiddels is gebleken dat Bouwknecht ParkNsell Busampers een zeer goede aanvulling en variant in de markt is sinds 2013 omdat klanten steeds meer de behoefte hebben om geheel zelf te bepalen hoe men de camper aflevering graag ziet volgens eigen persoonlijke wensen. 

Bijvoorbeeld geheel compleet met grote beurt, inruilmogelijkheid en een jaar volledige garantie, of direct duizenden Euro's te besparen met ParkNsell.nl door te kopen met gelimiteerde garantie, niets in te ruilen, maar uiteraard wel 100% perfect afgeleverd met een volledige campercheck en nieuwe APK, zoals alle kampeerauto's die worden gekocht bij Bouwknecht ParkNsell Buscampers.
U mag zelfs iedere deskundige meenemen voor een dubbelcheck vóór aankoop voor uw eigen gemoedrust en zekerheid.

Kom dus gerust een buscamper kopen en wordt net als ons zeer enthousiast over de compacte buscampers.

===========================================================================================================

Stalling Opslag Smilde 

stalling opslag smilde goedkope huur ruimte voor drenthe en friesland omgeving assen appelscha en oosterwolde

Stalling Opslag Smilde komt voort uit de gedachte om ZZP-ers of (startende) ondernemers in Friesland en Drenthe in de omgeving Oosterwolde- Appelscha en Smilde - Assen te helpen aan een luxe onder architectuur gebouwd onderkomen om zo zich goed te kunnen presenteren, maar wel voor een zeer lage huurprijs, (va. 99,- p/mnd) waardoor men het investeringsvermogen in eigen onderneming kan houden zoals het hoort.
Opslag voor particulieren i.v.m. hobby of verhuizingen is uiteraard ook mogelijk.
Niet bedoeld als klusruimte of minifabricageruimte.

Klik op het logo voor alle info
 
auto's Bouwknecht  image  Campers Bouwknecht  stalling en opslag logo site
Camper informatie | Boten informatie | Watersport partners

Beoordeling door klanten : 9.1 in 40 beoordelingen

Goedkope Campers, Boten en Auto's bij Bouwknecht in Smilde, Drenthe.