06 - 53659100
0592 - 430080

Leemdijk 1-d
9422CL   Smilde 

 Dingen uitstellen naar later,  is altijd te laat . . .

 

 

Bouwknecht Buscampers Smilde 

Wij zijn dat Buscamperbedrijf in Smilde dat zich specifiek op Compacte Buscampers richt, met  verkoop en bemiddeling van Tweedehands Buscampers, Compacte campers en Kleine campers,  waardoor er voor elk wat wils is.
Maar tevens verkopen we ook af en toe Auto's,  Boten of gewone grotere campers.

Klik op dit NKC logokampeerautoclub logo wat klanten onafhankelijk over ons schrijven.   

 

I.V.M. CORONA MAATREGELEN BEZOEK ALLEEN OP AFSPRAAK!            

VERKOCHT !
VERKOCHT! 2010 Woelcke 500 Degelijke 2 persoons compacte buscamper Fiat Ducato 2.8 JTD 128 PK
VERKOCHT! 2010 Woelcke 500 Degelijke 2 persoons compacte buscamper Fiat Ducato 2.8 JTD 128 PKBuscampersBuscampersBuscampersBuscampersBuscampersBuscamperswwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwBuscampersBuscampersBuscampersBuscampersBuscampersBuscampersBuscampersBuscampersBuscampersBuscampers

Deze Woelcke is in de cabine voorzien van : Airco, Airbag, radio/cd speler, Elec ramen en Spiegels, Achteruirijcamera, 2 pilote draaistoelen met armleggers, om te draaien naar halve dinette met verstelbare tafel en deze is om te leggen tot een 2 persoons bed. Energiezuinige compressorkoelkast. 

KIJK OP DE FOTO'S HOE JE VAN DE MIDDENZITGROEP HET GROTE 2 PERSOONS BED KLAARMAAKT VAN 1.40m. x 1.90m.
Achterin deze camper zeer veel bergruimte,........ MAAR GEEN BED!!!

Een keukenblok met 2 pits gascomfort met veel kastjes en lade's. In een wand vol met opbergruimte is er een koelkast op hoogte. Er is een natte cel met douche, wastafel en de cassettetoilet heeft zelfs een SOG-afzuiging.

Zeer complete en compacte buscamper voor alledaags gebruik en heeft alles, zoals volautomatische  Schotel, Flatscreen tv, Luifel, Trekhaak met fietsendrager erbij, Zonnepaneel en dat allemaal in een 5 meter bus
Zeer stoere bus met sidebars en bearlock.

Bj.2006, inbouw is van 2010. Woelcke is een camper bouwer uit Duitsland die gespecialiseerd is in het bouwen van degelijkste campers van Duitsland.

Dit is de ideale camper voor solo kampeerders, vrij als een vogel en alles aan boord wat bestaat voor een buscamper.

Lengte 4.99

Kmst ca. 152.036

Normale prijs 19.950,-

ACTIE ZOMERPRIJS NU SLECHTS 17.950,- 

Ondanks de zeer scherpe prijs wordt deze camper geheel gratis afgeleverd.
Compleet met  nieuwe APK en campercheck.
Afleveringskosten 0.00 Euro

Klik hieronder voor contact info.

DIRECT CONTACT

 

 

Kwaliteit bij Bouwknecht Buscampers.

Mooie tweedehands buscampers  zijn in Nederland erg gewild, Wij van Bouwknecht Buscampers kunnen vaak via grote buitenlandse camper dealers, waar klanten hun weinig gebruikte camper inruilen, deze campers voordelig overnemen zodat u via ons erg goedkope campers kan inkopen van de meest bekende merken en dus goede kwaliteit kunnen waarborgen. Wij hebben doorgaans altijd de populaile buscampers te koop staan zoals de Adria Twin, Possl 2win, Possl Roadcar, Globecar, LMC, Font Vendome, Karmann Davis, Knaus Boxstar, Chausson Twist, Roller Team Livingstone, en de compacte Westfalia Nugget.

Compacte Halfintegraal Campers

Ook de bekende compacte Halfintegraal campers zoals de Adria, Burstner Chausson, Dethleffs, Hymer, Knaus, LMC, en Weinsberg hebben wij vaak te koop. Kom gerust langs in Smilde en overtuig uzelf dat Bouwknecht ParkNsell Campers de kwaliteit en garantie voor een mooie camper bied zoals u dat graag ziet. Uiteraard vrijblijvend kunnen wij u van alle juiste informatie voorzien zodat u bij ons in één keer de goede camper kan kopen.

stalling opslag smilde  stalling opslag smilde locatie  stalling opslag smilde  bouwknecht buscampers smilde
      Stalling Opslag Smilde 1          Stalling Qpslag Smilde 2            Stalling Opslag Smilde 2           Bouwknecht Buscampers  

Camper informatie | Boten informatie | Watersport partners

Beoordeling door klanten : 9.1 in 40 beoordelingen