06 - 53659100
0592 - 430080

Leemdijk 1-d
9422CL   Smilde 

 De beste plek voor uw ruimtegebrek en vakantieplezier.

 

Mooie Pössl Buscampers te koop bij Bouwknecht ParkNsell Campers in Smilde, Drenthe.

Pössl Buscampers zijn zeer soliede compacte campers en goed inzetbaar voor zowel recreatie als dagelijks vervoer.

Bouwknecht ParkNsell Smilde is uw specialist waar u deze mooie campers kan kopen en verkopen.

Klik op deze link om direct deze buscampers te bekijken.

Compacte buscampers zijn een beleving op zich.

Pössl campers

Het Duitse merk Pössl is in de ongeveer 30 jaar van haar bestaan uitgegroeid tot één van de grootste en bekendste producenten buscampers. De naamsbekendheid onder met name Duitse camperaars is zo groot, dat de merknaam Pössl daar min of meer synoniem voor ‘buscamper’ is. Het uitgangspunt van oprichter Peter Pössl was een buscamper die ook geschikt zou zijn voor dagelijks gebruik. Die filosofie hanteert Pössl nog steeds. Het merk heeft een omvangrijk leveringsprogramma buscampers in uiteenlopende soorten en maten. Ze hebben allemaal gemeen dat je ze niet alleen als camper, maar bijvoorbeeld ook als mobiel kantoor kunt inzetten. Daarnaast staat Pössl bekend om haar “made in Germany” kwaliteit en de vele doordachte details en innovaties.

Leveringsprogramma Pössl

Pössl heeft haar modellen verdeeld in een D- en een H-lijn. De D-modellen van Pössl worden bij Dethleffs gebouwd, terwijl de H-modellen door camperbouwer Heinrich worden gemaakt. In modeljaar 2020 is het modellenpalet van Pössl groter dan ooit. Naast de populaire Roadcruiser, Roadcamp-R en natuurlijk de 2Win zien we ook de prijswinnende Summit modellenreeks. Daarnaast wordt dit modeljaar de Pössl 2 Win R Plus aan het programma toegevoegd. Deze is ontwikkeld ter ere van het feit dat de 1000e Pössl Summit van de band is gelopen. De 2 Win R Plus is een actiemodel welke dus voor een speciale prijs wordt aangeboden. Kopers hebben de keus uit een normale badkamer, of een zogenaamd Raumbad (daar staat de R voor).

stalling opslag smilde  stalling opslag smilde locatie  stalling opslag smilde  bouwknecht buscampers smilde
   Stalling Opslag Smilde Locatie A en B          Stalling Opslag Smilde - Locatie F               Stalling Opslag Smilde -Locatie F           Stalling Opslag Buscampers          

Camper informatie |