06 - 53659100
0592 - 430080

Leemdijk 1-d
9422CL   Smilde 

 De beste plek voor uw ruimtegebrek en vakantieplezier.

 

Mooie Adria Buscampers te koop bij Bouwknecht ParkNsell Campers Smilde, Drenthe

Adria Buscampers zijn compacte kwaliteitscampers die u bij Bouwknecht ParkNsell kan kopen of verkopen.

Veel keus en diverse uitvoeringen buscampers te koop.

Klik op deze link om direct deze mooie campers te bekijken.

Adria campers

De campers van Adria zijn al meer dan 30 jaar lang een bekend gezicht op de Europese wegen. Het Sloveense merk ontwerpt en bouwt al meer dan 50 jaar recreatievoertuigen. De eerste Adria campers werden op de markt gebracht onder de merknaam Adriatik, maar werden z’n 10 jaar geleden ook gewoon Adria genoemd.  Adria heeft met haar campers een vooraanstaande positie op de Europese markt weten te veroveren. Adria is een tijdje geleden overgenomen door het Franse Trigano. Daarbij is afgesproken dat Adria haar eigen identiteit behoudt: het merk blijft gewoon bestaan en zal ook in Slovenië gevestigd blijven.

Camper programma

Ook in 2020 bestaat het leveringsprogramma van Adria uit vijf bekende series campers: Coral, Matrix, Compact, Sonic. Daarnaast heeft Adria ook buscampers, deze zijn ingedeeld in de series Twin en Active.

Noviteiten modeljaar 2020

Adria doet veel aan innovatie en productvernieuwing. Ook dit jaar zijn er dan ook de nodige verbeteringen en noviteiten.

Campers

De meeste Adria campers worden met ingang van modeljaar 2020 geleverd met een zuinigere compressorkoelkast. In de Sonic-serie zijn vijf nieuwe indelingen en bij de Matrix twee. De Coral heeft drie nieuwe indelingen, bij de Coral XL en Compact zien we geen wijzigingen. De nieuwe indelingen kenmerken zich door de goede ruimtelijke indruk en grote hoeveelheid. Er is meer open ruimte, waardoor het verblijf in deze campers aanzienlijk prettiger is. De Plus-uitvoeringen krijgen voortaan meer houtdecor in het interieur. Optioneel kunnen de fronten van de bovenkastjes voortaan ook in houtdecor worden geleverd. De Axess-uitvoering van de Coral, Coral XL en Compact staan op een Citroën Jumper-onderstel, de overige uitvoeringen op een Fiat Ducato.

Buscampers

Bij de buscampers heeft Adria de verschillende uitvoeringen waarin de Twin buscampers geleverd worden, gelijkgetrokken met de campers. De Twin buscampers zijn nu leverbaar in de bekende Axess, Plus en Supreme uitvoering. Maar het echte nieuws bij de buscampers is toch wel de nieuwe panoramaruit waarmee de Twin Supreme buscampers worden geleverd. Adria heeft veel tijd gestoken in een sky-roof waarbij de ruimtelijke indruk van de zitgroep in een buscamper aanzienlijk wordt verbeterd. De kap is groter dan gebruikelijk waardoor de overgang tussen woonruimte en cabine veel vloeiender is en er nog meer ruimte wordt gecreëerd. Ook de lichtinval is enorm verbeterd. Daarnaast heeft Adria het interieur van de Twin Plus en Supreme onder handen genomen. Niet alleen de kleuren en materialen zijn vernieuwd, ook de ergonomie is verbeterd. De kussens en bovenkastjes zijn verbeterd, het keukenblok is vernieuwd en ook diverse badkamers zijn opnieuw ontworpen. De Twin Plus en Twin Supreme worden gebouwd op basis van een Fiat Ducato terwijl Adria voor de Twin Axess gebruikt maakt van een Citroën Jumper. De Adria Active wordt altijd op basis van een Renault Trafic gebouwd.

stalling opslag smilde  stalling opslag smilde locatie  stalling opslag smilde  bouwknecht buscampers smilde
   Stalling Opslag Smilde Locatie A en B          Stalling Opslag Smilde - Locatie F               Stalling Opslag Smilde -Locatie F           Stalling Opslag Buscampers          

Camper informatie |