06 - 53659100
0592 - 430080

Leemdijk 1-d
9422CL   Smilde 

 Dingen uitstellen naar later,  is altijd te laat . . .

 

 

Bouwknecht Buscampers Smilde 

Wij zijn dat Buscamperbedrijf in Smilde dat zich specifiek op Compacte Buscampers richt, met  verkoop en bemiddeling van Tweedehands Buscampers, Compacte campers en Kleine campers,  waardoor er voor elk wat wils is.
Maar tevens verkopen we ook af en toe Auto's,  Boten of gewone grotere campers.

Klik op dit NKC logokampeerautoclub logo wat klanten onafhankelijk over ons schrijven.   

 

I.V.M. CORONA MAATREGELEN BEZOEK ALLEEN OP AFSPRAAK!            

VERKOCHT!
2012 Possl Roadcruiser 640 met enkele bedden. Citroen Jumper met 150 pk HDI Euro 5 (1e eig.)
2012 Possl Roadcruiser 640 met enkele bedden. Citroen Jumper met 150 pk HDI Euro 5 (1e eig.)BuscampersBuscampersBuscampersBuscampersBuscampersBuscampersBuscampersBuscampersBuscampersBuscampersBuscampersBuscampersBuscampersBuscampersBuscampersBuscampersBuscampersBuscampersBuscampersBuscampers

2012  Possl Roadcruiser 640 met enkele bedden. Citroen Jumper met krachtige 150 pk HDI Euro 5.  1e eigenaar.

Deze mooie Possl Roadcruiser 640 met enkele bedden (die ook om te leggen is tot een maxibed van 195 x  195), is in de cabine voorzien van: Airco, Multimedia met stereo/cd/camera, dubbele airbags, centrale vergrendeling, blindering voor en zijramen, Elektrische ramen en spiegels, Achteruitrijcamera, Groot Heki dakraam boven zitgroep.

Mooie luxe velours bekleding op de 2 pilote draaistoelen met armleggers en halve dinette met verstelbare tafel die om te leggen is naar een 3e bed in lengte of breedte, Het keukenblok is voorzien van praktische lade's en een 2 pits gascomfort en spoelbassin met een mengkraan warm-koud water. Tegenover de keuken een ruime natte cel met de nieuwe speciale douchevloer met kunststof lamel/schuifdeuren. Tevens is deze ruimte voorzien van een Thetford cassette toilet en Luxe wastafel met mengkraan. Naast het keukenblok een ruime koelkast op ooghoogte met vriesvak met daaronder een hang/legkast. 

Rondom de Possl Roadcruiser 640: een Thule/Omnistor Luifel, Electrische brede opstap, Thule fietsendrager, Achteruitrijcamera en een solide trekhaak trekgewicht 2500kg
Alles in zeer nette staat van binnen en buiten met alle onderhoudspapieren en boekjes er bij!

Lengte 6.40 m

Kmst ca. 79.500 km. 

Normale verkoopprijs  43.950,- 

Voordeligste Buscampers prijs nu 41.950,- 

Ondanks de zeer scherpe prijs wordt deze camper geheel gratis afgeleverd.
Compleet met RDW keuring of nieuwe APK en uiteraard garantie.
Afleveringskosten 0.00 Euro.

Klik hieronder voor contact info.

DIRECT CONTACT

 

 

 

Kwaliteit bij Bouwknecht Buscampers.

Mooie tweedehands buscampers  zijn in Nederland erg gewild, Wij van Bouwknecht Buscampers kunnen vaak via grote buitenlandse camper dealers, waar klanten hun weinig gebruikte camper inruilen, deze campers voordelig overnemen zodat u via ons erg goedkope campers kan inkopen van de meest bekende merken en dus goede kwaliteit kunnen waarborgen. Wij hebben doorgaans altijd de populaile buscampers te koop staan zoals de Adria Twin, Possl 2win, Possl Roadcar, Globecar, LMC, Font Vendome, Karmann Davis, Knaus Boxstar, Chausson Twist, Roller Team Livingstone, en de compacte Westfalia Nugget.

Compacte Halfintegraal Campers

Ook de bekende compacte Halfintegraal campers zoals de Adria, Burstner Chausson, Dethleffs, Hymer, Knaus, LMC, en Weinsberg hebben wij vaak te koop. Kom gerust langs in Smilde en overtuig uzelf dat Bouwknecht ParkNsell Campers de kwaliteit en garantie voor een mooie camper bied zoals u dat graag ziet. Uiteraard vrijblijvend kunnen wij u van alle juiste informatie voorzien zodat u bij ons in één keer de goede camper kan kopen.

stalling opslag smilde  stalling opslag smilde locatie  stalling opslag smilde  bouwknecht buscampers smilde
      Stalling Opslag Smilde 1          Stalling Qpslag Smilde 2            Stalling Opslag Smilde 2           Bouwknecht Buscampers  

Camper informatie | Boten informatie | Watersport partners

Beoordeling door klanten : 9.1 in 40 beoordelingen