06 - 53659100
0592 - 430080

Leemdijk 1-d
9422CL   Smilde 

 Dingen uitstellen naar later,  is altijd te laat . . .

 

 

********************************************************************************************************************
I.v.m. het RIVM advies zijn wij alleen op afspraak open.  Dank voor uw begrip. ********************************************************************************************************************

ParkNsell Buscampers Smilde.
Is dat andere camperbedrijf in Smilde met verkoop en bemiddeling van Tweedehands campers, Buscampers, Compacte campers, Halfintegraal campers en Kleine campers,  waardoor er voor iedereen keuze genoeg is.
Maar tevens verkopen we ook inruil Auto's Boten en Campers.
 

   bouwknecht parknsell

Klik op dit NKC logo nkckampeerautoclub logo wat klanten onafhankelijk over ons schrijven.                  

19.950,-
bj. 2010
2010 Woelcke 500 Degelijke 2 persoons compacte buscamper Fiat Ducato 2.8 JTD 128 PK
2010 Woelcke 500 Degelijke 2 persoons compacte buscamper Fiat Ducato 2.8 JTD 128 PKmvc smvc smvc swwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwmvc smvc smvc smvc smvc smvc smvc smvc smvc smvc s

Deze Woelcke is in de cabine voorzien van : Airco, Airbags, radio/cd speler, Elec ramen en Spiegels, Achteruirijcamera, 2 pilote draaistoelen met armleggers, om te draaien naar halve dinette met verstelbare tafel en deze is om te leggen tot een 2 persoons bed. Energiezuinige compressorkoelkast. 

KIJK OP DE FOTO'S HOE JE HET GROTE 2 PERSOONS BED KLAARMAAKT VAN 1.40m. x 1.90m.
Achterin deze camper zeer veel bergruimte, MAAR GEEN BED!!!

Een keukenblok met 2 pits gascomfort met veel kastjes en lade's. In een wand vol met opbergruimte is er een koelkast op hoogte. Er is een natte cel met douche, wastafel en de cassettetoilet heeft zelfs een SOG-afzuiging.

Zeer complete en compacte buscamper voor alledaags gebruik en heeft alles, zoals volaut. Schotel, Flatscreen tv, Luifel, Trekhaak met fietsendrager erbij, Zonnepaneel en dat allemaal in een 5 meter bus
Zeer stoere bus met sidebars en bearlock.

Bj.2006, inbouw is van 2010. Woelcke is een camper bouwer uit Duitsland die gespecialiseerd is in het bouwen van degelijkste campers van Duitsland.

Lengte 4.99

Kmst ca. 152.036

Aktie ParkNsell.nl prijs Nu 19.950,- 

Ondanks de zeer scherpe prijs wordt deze camper geheel gratis afgeleverd.
Compleet met RDW keuring of nieuwe APK en uitgebreide campercheck.
U betaald bij ons helemaal geen afleveringskosten.
ParkNsell is Goede service en Geen gedoe!
(zie de NKC beoordelingen.)

Klik hieronder voor contact info.

DIRECT CONTACT

 

 

Kwaliteit Buscampers

Mooie tweedehands compacte campers zijn in Nederland erg gewild, Wij van Bouwknecht ParkNsell Campers kunnen vaak via grote buitenlandse camperdealers, waar klanten hun weinig gebruikte camper inruilen, deze campers voordelig overnemen zodat u via ons erg goedkope campers kan inkopen van de meest bekende merken en dus goede kwaliteit kunnen waarborgen. Wij hebben doorgaans altijd de populaile buscampers te koop staan zoals de Adria Twin, Possl 2win, Possl Roadcar, Globecar, LMC, Font Vendome, Karmann Davis, Knaus Boxstar, Chausson Twist, Roller Team Livingstone, en Westfalia Nugget.

Compacte Halfintegraal Campers

Ook de bekende compacte Halfintegraal campers zoals de Adria, Burstner Chausson, Dethleffs, Hymer, Knaus, LMC, en Weinsberg hebben wij vaak te koop. Kom gerust langs in Smilde en overtuig uzelf dat Bouwknecht ParkNsell Campers de kwaliteit en garantie voor een mooie camper bied zoals u dat graag ziet. Uiteraard vrijblijvend kunnen wij u van alle juiste informatie voorzien zodat u bij ons in één keer de goede camper kan kopen.

stalling opslag smilde stalling opslag smilde stalling opslag coevorden bouwknecht parknsell buscampers
      Stalling Opslag Smilde 1        Stalling opslag Smilde 2       Stalling Opslag Coevorden     ParkNsell Buscampers Smilde 

Camper informatie | Boten informatie | Watersport partners

Beoordeling door klanten : 9.1 in 40 beoordelingen